Sztárok

„Most én vagyok a családfenntartó”

Gáspár Bea üde színfolt a Konyhafőnökben. A háziasszonyból lett zsűritag most a saját konyhájában főzött, miközben egyet s mást megtudhattunk róla és a családjáról.
családfenntartó fördős zé főzés gáspár bea gáspár család holczhaffer csaba konyha konyhafőnök lakásétterem rácz jenő receptek rtl klub

Könnyű tavaszi ebéd készül a Gáspár család nógrádmegyeri otthonában. A 16 éves Virág iskolában, Győző az ügyes-bajos ügyeit intézi, Evelin már évek óta Budapesten él, így Bea asszony egyedül lát vendégül minket. „Lazacot készítek, mi-re hazajönnek a többiek. Ezt a receptet egy szakácskönyvből néztem ki, kíváncsi leszek a végeredményre” – mondja Gáspár Bea, aki az RTL Klub Konyhafőnök című gasztro realityjének egyik zsűritagja. „Számomra is furcsa, hogy én értékelem mások főztjét. Felelősségteljes munka véleményt mondani, hiszen én nem vagyok szakember, csupán egy háziasszony, aki szeret főzni. Szerencsére a zsűritársaim, Rácz Jenő és Fördős Zé elfogadják azokat a kritikákat, amiket a versenyzőknek mondok, nem érzek részükről lekezelő viselkedést.” A sikeres gasztro-tévéműsorral Bea lett a családfenntartó. Nem titok, hogy jelenleg ő keres jobban a férjénél. „Győzőt zavarja, hogy szinte most csak az én fizetésemből élünk, de szerintem ez egy 25 éves házasságba belefér, hogy egyszer a nőnek, máskor a férfinak megy jobban a szekér. Hosszú évekig Győzi tartott el minket. Most fordult a kocka, ám én ebből nem csinálok ügyet. Nálunk nincs olyan, hogy az én pénzem, a te pénzed. Minden a közösbe megy, hiszen egy család vagyunk. Ráadásul apósom támogatására is szükségünk van, mert nagy a házunk rezsije, és Evelin is még csak idén diplomázik, egyelőre nincs munkája – sóhajt Bea.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video