Sztárok

„Nagyon várom,hogy újra körbeüljük a pingpongasztalt”

Gryllus Dániel, a Kaláka együttes egyik alapítója, kortársaihoz hasonlóan hetek óta ki sem mozdul az otthonából. Bár népes családja kőhajításnyira él tőle, közelgő születésnapját mégis egészen szűk körben ünnepli idén.
asztma COVID-19 család gryllus család gryllus dániel járvány kaláka együttes koronavírus kőváry katalin megzenésített versek önkéntes karantén páhy anna

A Gryllus család tagjai bár egy nagy közös telken élnek, de külön lakásokban. A gyerekek, Dorka és Samu is vigyáznak a szüleikre, a nagybátyjukra, Gryllus Vilmosra, de Dániel és Vilmos 96 éves édesanyjára, Éva nénire is, aki szerencsére teljes szellemi frissességnek és jó egésznek örvend. Dániel nemcsak a kora miatt veszélyeztetett, hanem azért is, mert asztmás, ezért különösen nagy figyelmet fordítanak arra, nehogy a koronavírus bekerüljön a szervezetébe. „Hála az orvosoknak és a megfelelő gyógyszerészeknek, három éve teljesen tünetmentes lettem, de azért nem árt az óvatosság! Ha a kertben találkozunk is, szigorúan tartjuk a több méteres távolságot, csak integetünk egymásnak” – mondja Gryllus Dániel.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete