Lélek Sztárok

Topmodellre fogyta magát Fásy Zsüliett: fürdőruhában mutatta meg csodálatos alakját

Fásy Ádám lánya sok éven keresztül küzdött a kilókkal, de szemmel láthatóan ő győzött.

Pufi kislányként ismerte meg az ország Fásy Ádám lányát, Zsüliettet, aki kamaszkorába lépve határozta el, változtatni szeretne. A fogyása olyan jól sikerült, hogy ma már bátran vesz fel fürdőruhát is, hogy abban mutassa meg a bámulatos eredményt.

A fürdőruhás fotót ide kattintva lehet megnézni. De nem érdemes kihagyni ezt a fotót sem, amin látszik a tökéletes homokóra-alak is.

„Tartom a súlyom, de ez kőkemény munka, és elsősorban mentális. Nagyon észnél kell lenni. Noha már pontosan tudom, hogy mit és mikor egyek, vannak időszakok, amikor az életmódváltást lemondásként élem meg. Hál’ isten, ez ritkán fordul elő. Akkor valamennyivel többet eszem, másnap viszont kompenzálok. Rendszeresen mérem magam egy olyan mérlegen, ami hozzávetőleg megmutatja, hogy a súlyom hány százaléka izom, víz és zsír. Ezt minden sorstársamnak ajánlom, mert van, hogy csak víz jön fel ránk, vagy a legjobb esetben izom, és emiatt nem kell pánikba esni, ha picit többet mutat a mérleg. Én is egyre többet edzek, a mindennapjaim része, hogy használom az ellipszis trénert, olyankor nyolcvan perc alatt 20 km-t megyek közepes ellenálláson. Szinte újjászülettem, sokkal tudatosabb életet élek, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb vagyok, tudok mértéket tartani, és nem utolsó sorban jól érzem magam, szóval megéri tovább menni az úton.” – nyilatkozta korábban Zsüliett.

Fotó: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete