Címlapsztori Sztárok

Rajongásunk elérhetetlen tárgyai voltak: így festenek ma a 80-as évek legsármosabb tévésztárjai

Leghíresebb szerepeikben egy egész generáció emlékezetébe beégtek, és sokak szívét megdobogtatták a képernyőn át. Ma már mindnyájan nagypapa korúak, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy a vonzerejük a múlté.

Patrick Duffy: Özvegyként újra szerelmes

A Dallas jófiújaként, a megbízható, becsületes Bobby Ewingként zárták szívükbe a nők. Duffy nemrég lett 74 éves. 2017-ben nagy szívfájdalom érte, amikor elveszítette élete párját, a nála tíz évvel idősebb feleségét, Carlynt, akivel több mint négy évtizeden át voltak házasok. Gyászán buddhista hite, később pedig legnagyobb meglepetésére egy új szerelem segítette át. Nem számított arra, hogy új társra találhat, de három éve összehozta a sors Linda Purl színésznővel, akivel ma együtt élnek, és közös kenyérsütő vállalkozást is alapítottak. Filmezni már csak ritkán szokott, bár néha megtalálják kisebb szerepek, és tíz éve a Dallas újraélesztésében is részt vett. Büszke két, a negyvenes éveikben járó fiára.

Don Johnson: Négyszer nősült

A Miami Vice sorozat szép­fiúja ma 73 éves, és még mindig vonzó férfi. Annak idején kétszer is házasságot között a szintén a 80-as években fénykorát élő Melanie Griffithszel, akivel először akkor jött össze, amikor a színésznő 14 éves volt. Közös lányuk, Dakota Johnson ismert színésznő lett. Don ma a negyedik feleségével él, akit 1999-ben vett el. Kelley Phleger óvónő, és három közös gyerekük van. A színésznek van még egy felnőtt fia, Jesse, aki szintén szakmabeli. Johnson máig forgat, játszik sorozatokban és játékfilmekben is, például a Tőrbe ejtve című nagy sikerű moziban.

Kabir Bedi: Adam fia a hasonmása

Az indiai színész Sandokanként, A maláj tigris című sorozat főhőseként vált óriá­si kedvenccé hazánkban. A látványos helyszíneken játszódó széria nemcsak szupersztárrá, de igen jómódúvá is tette, mert ügyesen fektette be az ezzel keresett pénzét. Játszott egy James Bond-moziban is, pár amerikai sorozatban és jó néhány filmben a hazájában, de az utóbbi időben már ritkán forgat, végtére is 77 éves. Nagypapa kor ide vagy oda, máig férfias jelenség, ahogyan ezt pár éve hazánkban járva bizonyította is, amikor örökbe fogadott egy tigrist a budapesti állatkertben. Bedit az életben is imádták a nők. Negyedik házasságában él, hét éve lett a felesége a nála majdnem három évtizeddel fiatalabb Parveen Dusanj. Három gyereke született, első házasságából való fia, a skizofréniával diagnoszti­zált Siddharth fiata­lon öngyilkos lett. Lánya, Pooja újságíró, második feleségétől született fia, Adam ismert modell lett.

Tom Selleck: Avokádót termeszt

Látványos bajszával, 193 centis termetével igazi férfiideál volt a Magnum című krimisorozat főhőseként. A színész ma 78 éves, és egy évtizede, hogy hátat fordított a filmezésnek, azóta csak narrátorként lehetett hallani egy-egy dokumentumfilmben. A forgatások helyett hatalmas avokádóültetvényének szentelte az idejét – a farmerkedés miatt össze­tűzésbe került a környékbeliekkel, akik azzal perelték be, hogy állítólag lopta a vizet az öntözéshez. Az utóbbi időben sokat betegeskedik, súlyos ízületi gyulladás nehezíti a mozgását, a gyógyszerek mellékhatásaként pedig megromlott a látása. 36 éve házasok második feleségével, Jillie Mackkel, van egy 34 éves lányuk, Hannah.

Terence Hill: 56 éve szereti a feleségét

Bud Spencer vakítóan kék szemű társa igazi szépfiú volt fénykorában, a női nézők alighanem elsősorban miatta nézték a bunyós spagettiwesterneket. Közös sikerszériájuk a hetvenes években kezdődött, de Hill – eredeti nevén Mario Girotti – saját jogon is népszerű színész volt. A 2000-es évektől a Don Matteo című tévésorozat címszereplőjeként dobogtatta meg a női szíveket, és sármját máig nem veszítette el, hiá­ba 84 éves. Feleségével, Lorival túl vannak az aranylakodalmukon, 56 éve házasok. Egy nagy tragédia árnyékolta be az életüket: 1990-ben autóbalesetben meghalt a kisebbik fiuk, az örökbe fogadott Ross alig volt 17 éves. Elsőszülöttjük, Jess 54 lesz idén, és őt is beszippantotta a filmek világa: bár színészként kezdte, ma forgatókönyvíró és producer Amerikában.

David Hasselhoff: Örökre letette a poharat

A Knight Riderben, majd a a Baywatchban varázsolta el a nézőket az atletikus termetű, igézően kék szemű hollywoodi sztár, poszterei annak idején jó pár lányszoba falán virítottak. Bár sokáig pusztította magát súlyos alkoholizmusával, remek fizikai adottságainak – és kijózanodásának – hála, 70 évesen is vonzó férfi maradt. Öt éve a harmadik házasságában él jóval fiatalabb párjával, Hayley ­Robertsszel. A hölggyel még 2011-ben találtak egymásra – nem sokkal azután, hogy a színész letette a poharat. Az utóbbi időben nem sokat forgat, inkább énekesként lép fel, korábbi feleségétől született két lánya már a harmincas éveiben jár.

Szöveg: Bognár Kriszta

fotó: Gettyimages, Profimedia, instagram

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete