Lélek Sztárok

Rubint Réka: „Norbi volt az első ember, aki elhitette velem, hogy nő vagyok”

Rubint Réka nem csak a férjéről mesélt az interjúban, hanem édesapjához fűződő viszonyáról is.

Új beszélgetős műsor indult a Youtube-on  dr. Orosz Cynthia vezetésével, a podcast első vendége Rubint Réka volt, aki megdöbbentő őszinteséggel mesélt édesapjához fűződő viszonyáról és arról, hogy édesapja mintájára választott társat, aki ráadásul az első ember volt, aki mellett igazán nőnek érezhette magát.

„Megtanított az elfogadásra, önmagam és mások elfogadására. Ő volt az első ember, aki elhitette velem azt, hogy én nő vagyok, és hogy én úgy vagyok jó, ahogy vagyok. Amikor megismertem Norbit, akkor ugyanis térdig érő pólóban és susogós melegítő nadrágban tartottam edzéseket, hogy minél kevesebbet lehessen belőlem látni” – vallott a műsorban őszintén Réka, aki azt is kifejtette, hogy sok nő esik abba a hibába, hogy feladja önmagát, ami nem feltétlenül a férfiak számlájára írható.

Sikeres interjúalanyok inspirálják a hallgatókat

„Amikor megkérdezek egy fiatal nőt, hogy hogy írjam alá neki a dedikált kártyát egy vidéki fellépés után, és azt mondja, hogy mondjuk Kovács Béláné, megkérdezem, hogy neked nincs saját neved? Mire azt mondja, hogy Kovács Béláné. Ugye milyen érdekes? Ez csak egy elszólás. De mondom, keresztneved. Ja, Timi. És akkor most ezt csak azért mondom, hogy tényleg mindenki értse. Itt már rögtön megjelenik az, hogy én onnantól kezdve, hogy Kiss Tímeaként férjhez megyek Kovács Bélához, én Kiss Tímeaként megszűntem létezni. Én innentől kezdve Kovács Béláné vagyok, aki főz, mos, takarít, gyereket szült, gyereket nevel és megszűnt létezni. Ugye látjuk, hogy egy kicsit az önmegvalósítás hiányzik és nincs piramis, és ez nem biztos, hogy a Kovács Béla hibája” – fejtette ki a műsor felvételén Rubint Réka.

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete