Lélek Sztárok

Szépen szeretne elválni Balogh Edina, közösen karácsonyoznak: „Igyekszünk kulturált módon lezárni a házasságunkat”

A színésznő szereti a karácsony hangulatát, tartalmas téli ünnepre készül.

Nem is olyan régen derült ki, hogy egy évtizednyi házasság után Balogh Edina és Som Krisztián elválnak. Az egykori szerelmesek között nem rossz a viszony, a színésznő arra törekszik, hogy barátság legyen közöttük egykori férjével. Bár a válást hivatalosan még nem mondták ki, már mindketten egy olyan életre rendezkedtek be, amiben szerelmesekként már nem egymás társai, de a gyereknevelésben igen.

Új életet kezdett egy új házban

A nyáron forgatott Farm VIP hetekre szólította el Edinát a családi életéből. „Mielőtt belekezdtem a műsorba, a gyerekek édesapjával, Krisztiánnal felkészítettük Noelt (10) és Lilient (6), hogy jó helyen leszek, ne aggódjanak értem. Az édesapjuk és a nagymamájuk vigyázott rájuk, és az én édesapám is gyakran átment hozzájuk a munkája elvégzése után. Az egész család nagyon rugalmas és segítőkész volt, próbálták enyhíteni a hiányomat.”

Edina jelenleg válófélben van a gyerekei apjától, a zeneszerző Som Krisztiántól. „Igyekszünk kulturált módon lezárni a házasságunkat. A gyerekek felügyeleti jogán közösen osztozunk. Noellel és Liliennel mi már ki is költöztünk a szentendrei házból, megtaláltuk az új otthonunkat, de persze az édesapjuknál is gyakran alszanak. Lilien ősszel kezdte az első osztályt, Noel pedig már negyedikes. Az új otthonunk kiválasztásánál szempont volt, hogy a gyerekeket ne szakítsuk ki a közegükből, a barátaiktól se kerüljenek távol, ezért Szentendrén maradtunk, csak a város egy másik részében.”

Noel és Lilien nagyon várták haza az édesanyjukat a Farm VIP forgatásáról

Nem fél az idei karácsonytól

Edina kifejezetten szereti az adventi időszakot. Most is nagyon készül az ünnepre. „Évek óta hagyomány, hogy a barátainkkal közösen összejövünk adventkor, mézeskalácsot sütünk a gyerekek segítségével. Szeretem az otthonunkat is kicsinosítani. Saját készítésű díszeket is akasztok fel a műfenyőre. Tudatosan nem veszek igazi fenyőfát, sajnálom tönkretenni a természetet. A dekorálásban egyébként az anyukám volt számomra a példa. Ő imádta a karácsony hangulatát. Minden csillogott nálunk, még a teraszkorláton is fényfüzérek lógtak. Olyan volt a ház és a kert, mint egy amerikai karácsonyi álom. Sajnos anyukám már három éve nincs velünk, a mai napig nagyon hiányzik” – mondja Edina.

A színésznő tartalmas téli ünnepre készül. A saját gyerekeivel és a testvérei családjával tölti a szentestét. „Nem félek az idei karácsonytól. Egyedül is igyekszem megteremteni az ünnep hangulatát. De persze Noel és Lilien az apukájukkal is találkozik, a karácsony egyik napját biztos közösen töltjük. Mint mondtam, Krisztiánnal szépen akarjuk lezárni a házasságunkat. Egy jó baráti kapcsolat többet ér, mint egy rossz házasság.”

Fotó: Schumy Csaba, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete