Sztár

Édesapjával való kapcsolatáról vallott Stohl Luca: „Gyerekként már megszoktam, hogy elvétve látom őt”

Stohl András korábban úgy fogalmazott, két legidősebb lányának, Lucának és Rebekának nem volt az apjuk úgy, ahogy az a klasszikus értelemben elvárható lett volna.

Stohl András a lányának köszönhetően lett először nagypapa tavaly májusban. Luca és férje jelenleg Németországban él, a műsorvezető havonta csak pár napra látogat haza, hogy az ATV Híradóját vezesse. Luca fő támasza az anyukája.

„Apuval is jó a kapcsolatom, de ő sokat dolgozik, mi pedig ritkán vagyunk Budapesten. Gyerekként már megszoktam, hogy elvétve látom őt. Nem teszek szemrehányást neki, ha hosszabb ideig nem látjuk egymást. A kapcsolatunk nem szokványos apa-lánya viszony, telefonon szoktunk beszélni, és amikor tudunk, találkozunk. Róza egyéves születésnapjára az egész család összejött. Szép idő volt, feldíszítettük a teraszt, és a tortát is a kertben szeleteltük fel.”

Stohl Andrásnak három asszonytól öt gyermeke született: a legkisebb, Bella Julianna 2022. júliusban jött világra.

„Róza és Bella között kilenc hónap a különbség. Legutóbb egy unokatestvérünk esküvőjén találkoztak, amin Róza és Bella azonnal egymásra hangolódtak. Ölelgették, puszilgatták egymást, jó volt látni, hogy a két csöppség ennyire szereti egymást. Jó lenne, ha később is közösen játszanának, és támaszai lennének egymásnak.” Lucának és családjának bevált a kétlaki élet. A 31 éves tévés el tudja képzelni, hogy a későbbiekben is csak dolgozni járjon haza.

Fotó: Schumy Csaba