Címlapsztori Sztárok

Több volt, mint színpadi csók: magyar sztárok, akik a közös munka közben szerettek egymásba

A zsúfolt, érzelmekkel teli forgatási napok, az egymást követő próbák, és a sok együtt töltött idő során sokszor derül ki, hogy két szereplő közti vonzalom nem csak a kameráknak, illetve a nézőknek szól.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin: díjnyertes film hozta őket össze

2017-ben mutatták be a Testről és lélekről című romantikus filmet, amely megnyerte a Berlini Nemzetközi Filmfesztivált is. A két színész ennek a forgatásán szeretett egymásba. 2019-ben Ervin megkérte Alexandra kezét a szicíliai Notóban. Akkor azt tervezték, hogy egy éven belül megtartják az esküvőt, de a koronavírus-járvány közbeszólt. 2021-ben házasodtak össze, és 2022. október 12-én születtek meg ikerlányaik, Elza és Franciska.

Horváth Anna Sisa és Jaskó Bálint: „Ajándék, hogy találkoztunk”

Fotó: Schumy Csaba

A 2017-ben bemutatott Oltári csajok című sorozat felvételei alatt lángolt fel köztük a szerelem, sőt állítólag már a szereplőválogatások során izzott köztük a levegő. „Nagyon jó barátok lettünk, aztán amikor befejeztük a közös munkát, akkor jöttünk rá, hogy nem akarunk egymás nélkül létezni. A legnagyobb ajándék, hogy mi találkoztunk” – mondta Sisa, aki 2019 augusztusában ment feleségül Bálinthoz.

Murányi Tünde és Kálid Artúr: Lebuktak a rendező előtt

Fotó: Fábián Olga

A Trisztán és Izolda próbáin jöttek össze a Vígszínházban. Senki sem tudott a szerelmükről, még a rendező, Alföldi Róbert sem. „De lebuktunk, mert bent ragadtunk az albérletemben, és Robit hívtuk, hogy szabadítson ki minket. Ha valaki azt mondja akkoriban, hogy Artúr lesz a férjem, rávágtam volna, hogy ne hülyéskedj már! Teljesen más, mint én, ő nyugodt, én pörgök, ő távolabbra lát, én a pillanatnak élek” – mondta Tünde, aki 25 éve ment feleségül a színészhez nem mindennapi körülmények közt. „Az esküvőnk és a fiúnk keresztelője ugyanaznap volt, a nászéjszakánkon pedig megfogant a második gyermekünk.”

Vágó Bernadett és Miller Zoltán: A főpróba végi ölelés döntött el mindent

Zoltán első látásra odavolt Vágó Bernadettért, amikor a színésznő 2016-ban a Madách Színház Nyomorultak című előadásában vendégszerepelt. „Nem is a színpadon szerettünk egymásba, hanem egy főpróba végén, amikor megöleltük egymást. Mindketten azt éreztük, mintha ez már többször megtörtént volna. Különleges érzelmi állapot volt” – mondta a színész, aki 2017-ben egy héttel közös gyermekük, Bella érkezése előtt feleségül vette Bernadettet.

Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő: „Én vittem haza a főnyereményt”

Fotó: RTL

A séfnek A Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadában akadt meg a szeme az egyik versenyzőn, Gyuricza Dórin, de kivárta, míg a lány kiesik a versenyből, és csak utána hívta randira. „Bár kiestem, mégis én vittem haza a főnyereményt, Jenőt” – mondta Dóri. A lány az év decemberében összeköltözött a séffel, ma pedig már férj és feleség, és egy kislány, Kamilla szülei.

Bata Éva és Bereczki Zoltán: „A gerincemen végigfutott egy soha nem érzett bizsergés”

Fotó: Korponai Tamás

Éva és Zoltán a Centrál Színház 2019-ben bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt szerettek egymásba.

„Egy olvasópróbán leültünk egymással szemben, de megmondom őszintén, meg se kellett szólalnia. Bejött, bemutatkoztunk, és ahogy kezet fogtunk, a gerincemen végigfutott egy soha nem érzett bizsergés – mesélte a színész. – Aztán elkezdtük az olvasópróbát, és az egyik szituáció közben egy rossz poén jutott eszembe. De úgy voltam vele, inkább lenyelem. Éva erre bemondta ugyanazt. Ez már kettő null volt. A harmadik jel az volt, amikor a próbák előtti fotózáson azt vettem észre, hogy nem csak én keresem őt.” Azóta egybekeltek, gyermekük, Flóra kétéves is elmúlt.

Ők is így jöttek össze

Csobot Adél és Istenes Bence

Adél mindössze 18 éves volt, amikor 2012-ben szerencsét próbált az X-Faktorban, amit akkor Bence vezetett. Még a műsor alatt összegabalyodtak, de nem sokkal később szakítottak. Amióta azonban újra egymásra találtak, kapcsolatuk töretlen, és két kisfiú büszke szülei.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Péter

Mindketten a 2019-es X-Faktor mentorai voltak, amikor fellángoltak az érzelmeik. Életüket két év után hivatalosan is összekötötték, a közelmúltban pedig megszületett első gyermekük is, Ábel.

Szöveg: Szabó Csaba

Fotó: Bognár Bogi, Birton Szabolcs, RTL, Korponai Tamás, Fábián Olga, Rozmanitz Gábor

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete