Lélek Sztárok

Idősek otthonába költözött Judy nagybeteg édesapja: „Így könnyebb számára az élet, rosszul érezte magát egyedül”

A férfi lábát amputálták, korábban Szolnokon élt egyedül. Mióta beköltözött az idősek otthonába, kivirult a társaságtól.

Míg Judy a Sztárban sztár műsorában versenyez, a családja miatt nem kell aggódnia. A felkészülésre szánt idejét úgy osztotta be, hogy legyen ideje a kislányára, Majára.

„A versenyzők közül én vagyok az egyetlen édesanya. Nekem mindennél fontosabb a lányom. Maja körül forog az életem, én hozom-viszem a veresegyházi általános iskolába, a különórákra, az edzésekre. Azt mondtam a szerkesztőknek, csak akkor tudok részt venni a  szórakoztató műsorban, ha az ének- és táncpróbáimat úgy osztják be, hogy az nem megy a Majával töltött idő rovására. Természetesen a férjem és az édesanyám a segítségemre van, de szeretek én gondoskodni a gyermekemről. Alapvetően hétköznapi, civil életet élünk. A munkámhoz tartozik, hogy részt veszek tévéműsorokban, de nem járok celebpartikra, nem vonz a felszínes csillogás” – mondja Judy, akinek nagy könnyebbség, hogy most már nagybeteg édesapját is biztonságban tudhatja.

Az énekesnőt a családja egy emberként támogatja a versenyben. „Nem a győzelem motivál, de jólesik, amikor azt mondják, hogy küldtek rám szavazatot, hogy továbbjussak. Az öcsémmel és a szüleimmel is nagyon jó a kapcsolatom. A nyugdíjas, amputált lábú apukám most már itt él Szadán a közelünkben, a saját elhatározásából költözött be egy idősek otthonába. Így könnyebb számára az élet, a régi szolnoki házunkban rosszul érezte magát egyedül. Most emberek között van, jó társaságban. Hetente többször találkozunk, látom rajta, hogy kivirult. Édesanyámmal is szoros a kapcsolatom. Ő manikűr-pedikűrősként dolgozik a fővárosban, de munka után és hétvégén gyakran jön ki hozzánk. Amikor gyerek voltam, a szüleimtől rengeteg szeretetet és támogatást kaptam. Ugyanezt a törődést és végtelen szeretetet akarom átadni én is a kislányomnak.”

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete