Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 csapott evőkanál őrölt pirospaprika
- 40 dkg virsli
- 80 dkg lecsópaprika
- 50 dkg cukkini
- 3 nagy szem paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- 2 evőkanál olaj
Egy nagyobb lábosban olajban megdinszteljük a felkockázott hagymát, hozzáadjuk a pirospaprikát, átforgatjuk, majd a felkarikázott virslit is beletesszük. Enyhén átpirítjuk.
Felöntjük 1 dl vízzel, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, a darabokra vágott cukkinit és paradicsomot, a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve főzzük, míg a paprika megpuhul.
370 kcal • 24 g szénhidrát/adag