A banán egészséges és tápláló nassolnivaló, amely ideális ha úton vagyunk, vagy gyorsan csillapítani szeretnénk az éhségünket. Az egyetlen gond vele, hogy gyorsan...
Amikor megkóstoljuk az első, vajpuha újkrumplit, megérezzük, hogy itt a nyár. És újkrumplit eszünk újkrumplival.
Nyár elején végre megjelennek a friss zöldségek, mindenki vágyja már ilyenkor az ízüket. Főzzünk belőlük jókat olcsón!
Egyetlen meglepő lépéssel garantáltan tökéletes lesz a panírod – csupán 25 perc a fagyasztóban, és a panír soha többé nem fog leválni sütés közben!
Munka után már senkinek sincs kedve hosszasan a tűzhely mellett álldogálni, a család viszont ilyenkor is éhes. Ilyenkor jön jól egy gyors és egyszerű töltött zöldség recept.
Ha szereted a friss alapanyagokat, de nem szeretnél naponta piacra járni, a fagyasztás tökéletes megoldás lehet. Ráadásul pénzt, időt és energiát is spórolhatsz vele, ha...
Mit jelent a fehér bevonat a kovászos uborka levén? Kevesen tudják az igazi választ, inkább kidobják
Ha bármi nem tetszőt látsz a kovászos uborkán, azonnal kidobod? Nagyon rosszul teszed, hiszen értékes tápanyagoktól fosztod meg magad.
A friss, édes epernek senki nem tud ellenállni. Az egyetlen gond vele, hogy hamar lecseng az eperszezon. Megfelelően tárolva viszont még hosszú ideig visszahozhatja a nyár...
A friss, zsenge zöldborsó sokkal ízletesebb és gazdagabb alapanyag annál, mintsem egyszerű levesbetétként gondoljunk rá. Hét receptet is mutatunk annak, akinek efelől...
A gyümölcsleves úgy jó, ha hideg, de nem ez az egyetlen trükk, amit betarthatunk, ha tökéletes gyümölcslevest szeretnénk kanalazni. A magyar háziasszonyok 90 százaléka nem...

