A munkából hazaesve keveseknek van kedve és pláne ideje hosszan főzőcskézni. A család viszont ilyenkor is éhes. Ezzel a 4 recepttel bármikor levehetjük őket a lábukról.
A Földközi-tenger vidékének finomságai nemcsak az ízlelőbimbóinkat kényeztetik, de rendkívül egészségesek és vitamindúsak is. Tálaljuk az asztalra a nyaralás hangulatát!
Megkezdődött a szabadföldi eper szezonja, az idei termés a májusi rossz idő ellenére is igen zamatos lett. Egyél belőle minél többet és mosd meg jól fogyasztás előtt.
Az utóbbi időben egyre több háztartásban jelent meg ez a hasznos konyhai eszköz. Mi is többször foglalkoztunk már vele a Meglepetésben. Most azt is megmutatjuk, hogy távolról...
Jön a jó idő és nyakunkon a grill szezon. A kerti sütögetés pedig nem csak jó élmény, de könnyű is. Csak rádobjuk a pácolt hússzeleteket és a kolbászt a rácsra és már lehet...
Tudjuk, tudjuk az eredeti rántott húsnál nincs finomabb, ha vasárnapi ebéddel van szó, azért néha-néha lehet kísérletezni, hátha új kedvence lesz a családnak.
Tippek, hogyan fagyaszd le a málnát, hogy télen is friss, zamatos maradjon. Praktikus lépések, hasznos tanácsok, melyeket eddig valószínűleg nem ismertél.
A cukkinivel kapcsolatban csak kétféle álláspont létezik: lehet imádni, vagy utálni. Mi természetesen az első csoportba tartozunk, úgyhogy megmutatjuk a 7 legjobb cukkinis...
A zsenge újkrumplit lehet párolni, tepsiben sütni, vajban, olajban vagy a kettő keverékében. A kora nyár legfinomabb étele.
A lisztet minden bizonnyal te is használod szinte minden nap, pedig előfordulhat, hogy eddig nem tudtad, hogyan érdemes tárolni, hogy hónapokkal később is megőrizze a...

