A régebbi ízlés szerinti konyhákban szigorú szabályok uralkodtak: egy ételnek csak egyféle íze lehetett, keveredésük nem fért bele a háziasszonyok receptfüzeteibe. Az utóbbi...
A gomba olyan univerzális alapanyag a konyhában, amit akár hús helyett még a férfiak is szívesen megesznek. Nyáron sem kell lemondani róla, vannak kifejezetten nyári fajták.
A lestyán nemcsak ízesít, de gyógyít is. Régi kincs a konyhában, a kertben és a házipatikában, amit érdemes újra felfedezni.
A töltött paprika hidegen és melegen is mennyei kaja, főleg nyáron, amikor végre friss paprikából készülhet. Négy új receptet mutatunk a műfaj szerelmeseinek.
Nincs is frissítőbb nyári csemege, mint egy szelet hideg, mézédes dinnye. Legyen görög- vagy sárgadinnye, ha jól választasz, a gyümölcs valódi ízélményt nyújt, ha viszont...
A kánikulában csak keveseknek esik jól a meleg étel, de levesre attól még ilyenkor is vagyunk. Ezzel a 4 alaprecepttel majdnem az egész hétre kínálunk megoldást a levesek...
Minden nemzetnek megvannak a maga kulináris kincsei. Némelyik első pillantásra csábító, mások megkóstolásához egy kis bátorság kell. És pontosan ilyen ételeket találhatunk a...
A melegben nem igazán kívánjuk a kalóriadús, nehéz ételeket. Szerencsére az évszak szinte tálcán nyújtja a tápanyagban gazdag, mégis alakbarát fogások változatos hozzávalóit.
A strucchús egészségesebb, mint a csirke vagy a marha. Alacsony koleszterin- és zsírtartalma miatt tökéletes választás diétázóknak és egészségtudatosaknak.
Így fagyaszd le helyesen a dinnyét: tippek a tökéletes állagért, ízért és ötletek felhasználásra, hogy télen is élvezhesd a frissítő gyümölcsöt.

