Gombás-tárkonyos gnocchi csirkemellkockákkal
Hozzávalók:
• 1 fej vöröshagyma
• 40 dkg csirkemell
• 30 dkg csiperkegomba
• 1 gerezd fokhagyma
• 1 evőkanál szárított tárkony
• 2,5 dl tejszín
• 1 teáskanál mustár
• só, bors, olívaolaj
• 50 dkg gnocchi (kész, hűtött)
1. Az apróra vágott hagymát olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Hozzáadjuk a darabolt gombát, a zúzott fokhagymát és a tárkonyt.
2. 5-8 percig pirítjuk a húst a gombával együtt. Felöntjük a tejszínnel, sóval, borssal, mustárral ízesítjük.
3. Lobogó, sós vízben kifőzzük a gnocchit, leszűrjük, elkeverjük a szósszal, és tálaljuk.
Fotó: Vrábel Kriszta