2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Adventre: töltött gránátalmák

Hozzávalók:
4 db gránátalma, 4 evőkanál baracklekvár, 4 evőkanál mazsola, 4 evőkanál durvára vágott mandula, csipetnyi fahéj, 1 csomag vaníliás pudingpor, 3 dl tej

Elkészítés:
A lekvárt, a mazsolát, a mandulát keverjük össze, ízesítsük fahéjjal. A gránátalmákat megmossuk, a magházat a közepéből óvatosan eltávolítjuk úgy, hogy a gyümölcs egészben maradjon. A tölteléket elosztjuk, és a magház helyére a gránátalmákba töltjük. A megtöltött gránátalmákat egy kivajazott tűzálló tálra állítjuk, és előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Amíg sül, a főzés nélküli pudingot az előírás szerint elkészítjük. A megsült almákat körülöntjük a pudinggal, és még melegen kínáljuk

Novák Attila, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!