2017. augusztus 18., péntek ; Ilona napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Parajos csirkemell

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé, 4 db savanykás alma, 15 dkg margarin, 2 evőkanál citromlé, só, bors

Elkészítés:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük, és kiverjük, megsózzuk. A felforrósított margarinon mindkét oldalát megpirítjuk, tűzálló tálba egymás mellé fektetjük. Őrölt borssal megszórjuk és beborítjuk a megtisztított, cikkekre vágott almával. Citromlével meglocsoljuk, lefedve, előmelegített sütőben kétszáz fonon 15-20 perc alatt puhára pároljuk.

Biró Istvánné, Budapest


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!