2017. augusztus 21., hétfő ; Sámuel, Hajna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Párolt sajtos paradicsom

Hozzávalók:
20 dkg reszelt sajt, 1 kg paradicsom, 2,5 dl tejföl, 1 tojás, 7 dkg füstölt szalonna, 1 kanál fehérbors, szerecsendió, 1 kanál ételízesítő, só, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 5 dkg margarin

Elkészítés:
A gerezdekre vágott paradicsomot kis serpenyőbe vagy egyéb sütőalkalmatosságba tesszük, melyet gázon vagy villanyon használhatunk. Habosra verjük a tojást, össszekeverjük a fűszerekkel, ráöntjük a paradicsomra, rá a sajtot, a tejfölt, a szeletelt szalonnát, majd lefedjük, és megpároljuk. Nagyon finom pirítóssal, de friss kenyérrel is.

Tolnai Józsefné, Ercsi


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!