2017. augusztus 19., szombat ; Huba napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Argentin almaleves

Hozzávalók:
50 dkg alma, fél citrom leve, héja, 10 dkg cukor, 5 dkg mazsola, 1 tojássárgája

Elkészítés:
A hámozott, nyolcadolt almát annyi hideg vízzel tesszük fel főni, amennyi ellepi. Beletesszük a citromhéjat, és fél órát főzzük. Szitán áttörjük, hozzáadjuk a cukrot, a mazsolát és a tojások sárgáját. Habverővel jó habosra keverjük, hidegen tálaljuk.

Lejer Márta, Vác


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!