2017. június 27., kedd ; László napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Majonézes csirkekocsonya

Hozzávalók:
1 levesben főtt csirke, 2 dl csirkeleves, majonéz, 2 evőkanál zselatin, 2 dl tejföl

Elkészítés:
A megfőtt csirkét a levesből kiszedjük, és jól lecsurgatjuk. A csirkét teljesen lebőrözzük, kicsontozzuk, a húsát kisebb darabokra vágjuk, a tejföllel higított majonézzel összekeverjük, és a levesbe feloldott, átszűrt zselatint belekeverjük. Kivizezett őzgerincformába öntjük, és alaposan lehűtjük. Tálalás előtt a formát egy pillanatra meleg vízbe mártjuk, így könnyen a tálra boríthatjuk.

Antal Anita, Jászladány


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!