2017. augusztus 24., csütörtök ; Bertalan napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Magyaros halsaláta

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma, 1-2 zöldpaprika, 20 dkg halfilé, só, 10 dkg hámozott paradicsomszelet vagy paradicsompüré, citromlé, fehér bor

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát olajban üvegesre fonnyasztjuk, majd hozzáteszünk 1-2 db karikára vágott zöldpaprikát, csíkokra vágott halfilét, sózzuk, és fedő alatt kissé megpároljuk. Ha a halhús megkeményedett, hozzáadunk paradicsomszeletet vagy paradicsompürét. Ízesítjük még esetleg egy pici cukorral is, és tálaljuk.

Szalmasági Béláné, Mándok


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!