2017. október 21., szombat ; Orsolya napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Finom sült báránygerinc

Hozzávalók:
1,5 kg báránygerinc, 20 dkg márványsajt, 2 evőkanál olaj, 1 teáskanál rozmaring, 1 teáskanál zsálya, 1 teáskanál kakukkfű, 2 evőkanál zsemlemorzsa, 1 evőkanál ételízesítő, 3 dl víz, 1 citrom leve, zsiradék, alufólia

Elkészítés:
Az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a sóval és a borssal bedörzsölt húst. Ezután átemeljük egy tepsibe, a fűszerekkel bedörzsöljük és a sajtot szétkenjük rajta. Olvasztott zsírral meglocsoljuk, citromos vizet öntünk alá. Alufóliával letakarjuk, és kb. 50 percig sütjük.

Nagy Nikolett, Simontornya


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!