2017. június 28., szerda ; Levente, Irén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Húsfalatkák

Hozzávalók:
60 dkg darált hús, 2 tojás, 1 fej hagyma, 1 citrom reszelt héja, 1 dl vörösbor, őrölt bors, 2-3 evőkanál zsemlemorzsa, mustár, só, olaj

Elkészítés:
A húsra ráöntjük a bort, és 10 percig állni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felvert tojásokat és a reszelt hagymát, citromhéjat és annyi zsemlemorzsát, hogy a massza formázható legyen. Bő, forró olajban diónyi gombóckákat sütünk. Itatóspapírra szedjük, hidegen, fogpiszkálóval tálaljuk.

Herczeg Barnabásné, Dédestapolcsány


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!