2017. október 21., szombat ; Orsolya napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Borkrémleves

Hozzávalók:
6 dl fehérbor
2-3 szegfűszeg
1 db fahéj
2 evőkanál méz
1 csipetnyi gyömbér
1 evőkanál vanília puding por
keményítő
1 dl tejszín
3 evőkanál mazsola

Elkészítés:
1. Kevés vízben felforraljuk a szegfűszeget, a fahéjat és a gyömbért.
2. Hozzáadjuk a bort, leszűrjük, és a mézzel együtt felforraljuk.
3. Vaníliás keményítővel sűrítjük, tejszínnel dúsítjuk.
4. Levesbetétnek fehérborban főzött mazsolát adhatunk hozzá.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!